קרוי על שם סבתו המיתולוגית של בעל הבית.

המקום נבנה על פי דגם של הדיינר האמריקאי. קרי, מטבח מהיר שמתאפיין בבשרים ועופות צלויים מתנור רוטסרי, המבורגרים, נקניקיות ביתיות וחזה עוף במרינדות משתנות מהגריל. מדובר באותם חומרי גלם איכותיים שבהם משתמשים בפוקצ'ה, באותו שף ובאותו כוח אדם שהתגבש במשך השנים במקום. הקונספט מהווה אלטרנטיבה לתושבי הגליל לאוכל מהיר, נוח במחירו ואיכותי. בנוסף, מציע המקום דילים אטרקטיביים ובירות משובחות מהחבית.

שעות פתיחה: 12:00- 02:00
החל מהשעה 22:30 – דיל לילה